THỰC ĐƠN 

COMBO SOM TUM THÁI
“Som Tum” seafood combination
375.000

MỰC ĐỐT RƯỢU DỪA
Flambe squid coconut rum
195.000

MỰC NƯỚNG SỐT RAU MÙI
Grilled squid with Vietnamese herbs
195.000

CÁ CHẼM XÔNG KHÓI Ủ KOMBU
Smoked seabass with “kombu”
125.000

CÁ LÚC LẮC SỐT TỨ XUYÊN
Stir-fried seabass with Sichuan sauce
175.000

BẠCH TUỘC NƯỚNG SỐT MẮM TÔM CHUA
Grill octopus with fermented sour shrimp
168.000

BÀO NGƯ NƯỚNG MẮM NHĨ
Grill abalone with Ancho fish sauce
175.000

BÀO NGƯ TIỀM ĐẲNG SÂM
Abalone with Root of Gingsen soup
95.000

COMBO SOM TUM THÁI
“Som Tum” seafood combination
375.000

MỰC ĐỐT RƯỢU DỪA
Flambe squid coconut rum
195.000

MỰC NƯỚNG SỐT RAU MÙI
Grilled squid with Vietnamese herbs
195.000

CÁ CHẼM XÔNG KHÓI Ủ KOMBU
Smoked seabass with “kombu”
125.000

CÁ LÚC LẮC SỐT TỨ XUYÊN
Stir-fried seabass with Sichuan sauce
175.000

BÀO NGƯ NƯỚNG MẮM NHĨ
Grill abalone with Ancho fish sauce
175.000

BÀO NGƯ TIỀM ĐẲNG SÂM
Abalone with Root of Gingsen soup
85.000

BẠCH TUỘC NƯỚNG SỐT MẮM TÔM CHUA
Grill octopus with fermented sour shrimp
168.000